DESIGN - Salg & Produktion

Kan du lide at arbejde med dine hænder og være kreativ? Er du nysgerrig og åben for nye idéer?

På dette værksted er omdrejningspunktet din kreativitet. Vi arbejder hovedsagelig ud fra tekstiler, hvor du vil få kendskab til hele processen fra ide til færdigt produkt. Vi arbejder både med nye materialer og med genbrug som vi skaber noget nyt af. Du vil lære om design, tilskæring og forskellige sy-teknikker. Teoretisk vil du tilegne dig viden om ideudvikling, farvelære, kropsudtryk og modetrends gennem historien. Vi arbejder både med individuelle opgaver/ produktioner og laver fælles projekter som et team. Desuden vil der på værkstedet være fokus på personlig velvære med blandt andet yoga på programmet.

Produktionen på værkstedet består blandt andet af kreative workshops for børnehaver, udklædningstøj, boligtekstiler og neglepleje.

På linjen lær du om
Idéudvikling, re-design og nyt design, syning og andre former for kreativt håndværk, skitser, formgivning, materialer, farver, stofkvaliteter, mønstre, tilskæring, trends, kropsudtryk og meget mere. 

Produktion
- Udklædningstøj og kreative workshops for børnehaver.
- Puder og diverse produkter til instutitioner.
- Neglepleje for seniorer.

Løbende vil vi kunne tage på inspirationsture ud af huset til butikker, udstillinger og erhvervs besøg på uddannelses- og praktiksteder.

Læs meget mere om vores designeruddannelse her