Hvad kan jeg blive

Hvad kan jeg blive? Få svaret på Produktionsskolen Møllen!

  • Er du i tvivl om, hvad du kan blive?
  • Er du under 25 år?
  • Og har du ikke gennemført en ungdomsuddannelse?

Hvis også du kan svare ja, er Produktionsskolen Møllen måske noget for dig! 

Alle har spurgt sig selv, hvad kan jeg blive? Og der er mange muligheder. På Produktionsskolen Møllen har vi forskellige linjer, der giver dig muligheden for at afprøve, om det er noget, du har lyst til at uddanne dig eller arbejde indenfor. Vores vejleder kan guide dig til det rette valg. Vores fag spænder over køkken og kantine, pædagogik, sport, musik, auto, tømrer, bygge og anlæg til IT og support. Så her har du stor mulighed for at afprøve hvad du kan blive. 

Under hele forløbet får du personlig vejledning af skolens lærere og vejledere. 

Hvad er en produktionsskole?

Et forløb på vores produktionsskole giver mulighed for dig at se muligheder for fremtiden. Så hvis du ikke ved hvad du kan blive, og har lyst til at prøve kræfter med en udfordrende hverdag med forskellige fag, skal du vælge Produktionsskolen Møllen. Vi kan hjælpe dig med at du kan svaret på ”hvad kan jeg blive?”. 

På Produktionsskolen Møllen har vi en lang række erhvervslinjer, som du kan vælge i mellem. I løbet af din tid på skolen kan du nå at gå på flere af linjerne.

Et forløb på Produktionsskolen Møllen er meget mere end fag og vejledning til, hvad kan jeg blive! Det er en form for ungdomsuddannelse, som klæder dig på til fremtidige jobmuligheder.

På Møllen er sociale og kulturelle arrangementer også en stor del af hverdagen, og arrangementerne er endnu en mulighed for dig til at møde nye venner og få mod og retning på din fremtid.

Lyder Produktionsskolen Møllen som noget for dig så, kontakt os endelig for en uforpligtende snak eller for at arrangere et besøg. Vi har til huse i Ishøj lige uden for København.