Mad & Kultur

Er du den nye Jamie Oliver, vild med at lave mad og arbejde i et køkken - så er Køkken & Ernæringslinjen måske noget for dig!

Vi laver i fællesskab frokost til alle skolens deltagere og personale hver dag.

Du vil i din tid i køkkenet komme til at prøve kræfter med at tilberede sund, lækker og årstid bestemt mad, indgå i køkkenets arbejdsgange alt fra menuplanlægning, rengøring, catering, events og anretning af dagens menu.

Vi ligger vægt på at du er mødestabil, vil være en del af fælleskabet på værkstedet og opfører dig som en go kammerat. Vi ses i køkkenet

På Mad & Kulturlinien kan du prøve kræfter med produktion af sund og lækker mad. Du kommer til at lave super lækker morgenmad og frokost til alle skolens elever og personale hver dag. Maden er baseret på sunde og ernæringsrigtige råvarer.

Ønsker du at fortsætte dit uddannelsesforløb som kok eller tjener så er hotel- og restaurantskolen i København eller Valby måske noget for dig.

Du lærer alt om menuplanlægning, tilberedning af lækker mad, og hvordan man anretter og serverer maden. At behandle råvarerne korrekt, bestille varer, producere den rigtige mængde mad vil efterhånde falde dig helt naturligt. Du vil blive undervist i ernæring, sundhedslære og køkkenhygiejne.

Brænder du for at lave mad til andre så få mere  information om vores ernæringsuddannelse

Hvis du går med en lille kok eller tjener i maven, er Mad & Kulturlinjen et godt sted at afprøve, om det er noget for dig at gå den vej, og forberede dig på at starte på Hotel og Restaurantskolen.

Læs meget mere om vores kokkeuddannelse København her

Skolens festsal/kantine bruges til fester, arrangementer, kurser mv., som ind i mellem indebærer at du bliver involveret i afholdelse af større arrangementer.