SÅDAN STARTER DU

Der er rundvisning på skolen hver onsdag kl. 12.30.

Du er meget velkommen til at deltage i en rundvisning, så kan du se skolen og møde eleverne og lærerne.
Du skal bare ringe til vejleder Tue Bøndergaard 2146 5428 eller sende en mail til tue@ps-m.dk, hvori du tilmelder dig rundvisningen.

Du kan få yderligere informationer om vores produktionsskole her

Det er selvfølgelig også muligt at aftale en individuel rundvisning på et tidspunkt der passer dig.

Et forløb på Produktionsskolen Møllen starter altid med en samtale med skolens vejleder. Kommer du med bus eller S-tog, kan du efter aftale blive hentet på Ishøj Station af vejlederen.

Få ydereligere informationer om produktionsskole Ishøj.

Sammen med Tue finder du frem til, hvad du kunne tænke dig at arbejde med her på skolen. Du bliver vist rundt på skolen, så du ser alle linjerne, møder linjelærerne og hilser på dine kommende skolekammerater.

Har du ikke en UU-godkendelse, hjælper vi dig med at du få kontakt med din UU-vejleder.Forældre, kærester, kontaktpersoner eller UU-vejleder er meget velkomne til at deltage på rundvisningen/besøget på skolen.

Inden for de første uger inviteres du til nok en samtale med vejlederen, hvor I sammen ser på din uddannelsesmæssige baggrund. Vejlederen vil tale med dig om, hvordan du kan nå dine uddannelses-, arbejdsmæssige og personlige mål.

Forløbet på skolen kan du bruge til at afklare, hvad du gerne vil, til at afprøve forskellige fagområder, blive mere moden, få nye venner og finde frem til hvad dine stærke sider er.

Har det vagt din interesse at tage en ungdomsuddannelse?

Undervejs i hele forløbet vil din linjelærer og vejleder være dig behjælpelige med svar på dine spørgsmål.

Du kan få mere information om en kort uddannelse her, samt hvilke uddannelsesforløb vi tilbyder